Majoitustilat

Wanhaa aikaa henkivät tunnelmalliset majoitustilat Kotojärven Aitassa.

Juuret vuodessa 1880

Keskellä kaunista Kotojärven kartanon puistoaluetta sijaitsee 1880-luvulla rakennettu hirsinen, punaiseksi maalattu viljamakasiini, jota koristavat avokuisti ja kellotorni. Kunnostetun viljamakasiinin uumenista löydät vanhaa tunnelmaa henkivät yksilöllisesti sisustetut huoneet omatoimisille matkailijoille. Natisevat lautalattiat, alkuperäiset vankat hirret sekä paksut puuovet luovat edelleen tiloihin vanhan ajan tunnelmaa.

Kotojärven Aitassa yövyt wanhan ajan henkeen kunnostetuissa ja sisustetuissa 2 hh tai 
4 hh -huoneissa. Kaikissa huoneissamme on oma wc- ja suihkutila sekä oma ulko-ovi. Majoitustiloissa ei ole keittomahdollisuutta. Koko aitan varaajille käytössä myös oleskelu- ja keittiötila. Osassa huoneista jääkaappi ja mikroaaltouuni. Parkkitilaa on alueella runsaasti. 

Tervetuloa yöpymään Kotojärvelle!

MAJOITUSTEN HINNAT 2023

Majoituksen hintaan eivät sisälly liinavaatteet eivätkä pyyheliinat.  Liinavaatteet ovat varattavissa erikseen sovitusti lisämaksusta. Sisäänkirjautuminen klo 14.00 alkaen, uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä. Sovimme mielellämme myös poikkeavista ajoista varaustilanteen mukaan.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 % ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Pidemmistä majoitusjaksoista voidaan sopia erillinen hinta. Kesäkaudella aamiaismahdollisuus alueen ravintolassa.

Tutustu majoitusehtoihin.

Aitan alakerta

Aitan alakerrassa sijaitsevat kolme erillistä huonetta tarjoavat tunnelmalliset majoitustilat 1-2 henkilölle/huone. Kaikissa huoneissa on oma wc/suihkutila ja oma uloskäynti.  Hinta ei sisällä liinavaatteita. 


Näissä huoneissa on mukava painaa pää tyynylle ja nukahtaa wanhan aitan paksujen seinien sisällä rauhalliseen uneen.


Jokaisen huoneen ulko-oven edestä avautuu yhteinen leppoisa terassi, jossa on mukava nauttia vehreästä maisemasta.


Hinta/huone

90 € /  yöAitan yliset

Kaksi erillistä makuuhuonetta ( 4 hlöä huone). Minimiveloitus 4 henkilöä.
Huoneet ovat yhteydessä toisiinsa, mutta erotettavissa väliovella, kaksi wc- ja suihkutilaa. Hinta ei sisällä liinavaatteita.


Aitan yläkerrassa sijaitsevat tilavat majoitustilat tarjoavat yösijan jopa 8 henkilölle. Kaksi neljän hengen huonetta sijaitsevat aitan ylisillä vieretysten ja soveltuvat erinomaisesti perheelle. Tilat eivät sovellu liikuntarajoitteisille.

Hinta / hlö

45 € / yö

77 € / 2 yötä 

Koko Aitta

Majoitus maks. 14 henkilölle. Voit vuokrata koko aitan käyttöösi esimerkiksi häävieraiden majoittamiseen. Vuokrahinta sisältää alakerran erilliset majoitustilat (3 huonetta, maks. 6 henkilöä) sekä aitan yläkerran majoitustilat maks. 8 henkilölle. Hinta ei sisällä liinavaatteita.

510  € / yö
960 € / 2 yötä