Häät ja juhlat 

Kotojärven uniikit tilat tarjoavat erinomaiset puitteet unohtumattomille juhlahetkille.

Juhlatalli

Kotojärven juhlatalli tarjoaa tavanomaisesta poikkeavat, näyttävät puitteet isommille tapahtumille. Tilamme on erityisen suosittu rustiikkia ja rouheaa romantiikka rakastavien hääparien keskuudessa. Juhlatallin sijainti keskellä puistomaista ja vehreää kartanon aluetta tarjoaa pihapiirissä myös majoituksen 14 vieraalle.


Mieleenpainuvassa miljöössä keskellä kartanon puistoa sijaitseva Juhlatallimme tarjoaa rustiikkisen romanttiset puitteet 50 - 100 hengen häille. Keskellä kaunista kartanon puistoa sijaitseva juhlatalli tarjoaa väljät ja toimivat sisätilat, joista avautuu pääsy suurelle vanhojen jylhien puiden varjostamalle terasille. Aivan pihapiirin reunamilla siintää Kotojärven kaunis vesistöaluea. Kauniit vanhat tiiliseinät ja mieleenpainuva miljöö hurmaavat kävijämme vuosi toisensa perään.

Kotojärven Aitta tarjoaa Juhlatallin vieressä oivan majoitusmahdollisuuden häävieraille. Majoitustilaa löytyy 14 hengelle. Lue lisää Aitan tiloista.


Juhlatalli on 1900-luvun alkupuolella valmistunut tiilirakennus ja se on kunnostettu vanhaa vaalien nykyiseen asuunsa. 160 m2 juhlasali tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisille toteutusratkaisuille. Katso kuvagalleriastamme tapahtumien tunnelmia.

Sijainti

Kotojärven sijainti on ihanteellinen tulitpa sitten pääkaupunkiseudulta tai itäiseltä tai pohjoiselta Uudeltamaalta. Helsingistä ja Vantaalta autoilet paikalle alle tunnissa ja pihallamme on vieraillesi runsaasti parkkitilaa. Porvoo on vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

Kaunis Pornaisten vanha kivikirkko sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä ja Sipoon Nikkilän komea kirkkokin sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä.

 Alue tarjoaa myös yöpymismahdollisuuksia ja muita palveluita juhlien järjestäjälle.

Kiinnostuitko Juhlatallin tiloista? Ota yhteyttä!