Ohjeita majoittujille

KOTOJÄRVEN AITTA

MAJOITUSEHDOT

Varaus ja maksut

Yksittäiset yöpymiset: Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus sähköpostitse.
Varausvahvistuksessa tai hyvissä ajoin ennen majoittumista asiakas saa tilinumeron/laskun, jolla yöpymismaksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Yöpymismaksu tulee suorittaa
viimeistään eräpäivänä ennen majoituksen alkamista. Tämän jälkeen peruttuja varauksia ei hyvitetä.

Koko Aitan vuokraukset: Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus sähköpostitse. Varaus
vahvistuu vasta, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun eräpäivään mennessä. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään neljä (4) viikkoa ennen varauksen alkua tai sopimuksen mukaan. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin neljä (4) viikkoa
ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen.

Ellei ennakkomaksua tai loppusuoritusta ole maksettu eräpäivään mennessä, on
vuokranantajalla oikeus perua varaus.

Varauksen peruuttaminen

Peruutus on aina tehtävä sähköpostitse osoitteeseen kotojarventila@gmail.com. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut vastaanottajalle.

Koko Aitan varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu, mikäli majoittumisen alkuun on alle 3 kuukautta. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 30 vrk
ennen varausjakson alkua, veloitetaan koko varauksen hinta.

Omistajan oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force major), Kotojärven Tila & Tapahtuma voi perua varauksen.  Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Kotojärven Tila & Tapahtumalta maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Kotojärven Tila & Tapahtumalla on oikeus tarvittaessa perua varaus, mikäli varausta
koskevia suorituksia ei makseta ajallaan.

Oleskelu Aitassa

Majoitus on omatoimista ja asiakasta ohjeistetaan ennen majoituksen alkua. Majoitusta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu. Ylimääräisistä henkilöistä voidaan periä lisämaksu 45 euroa/vrk/hlö.

Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet ellei toisin ole sovittu. Majoitustilan varanneen asiakkaan vastuulla on huolehtia, että yöpyjät käyttävät sängyissä liinavaatteita.

Majoitustilan siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas itse.

Teltan tai asuntovaunun tms. käyttö majoituksen pihapiirissä ilman omistajan lupaa on
kielletty. Aitan tiloissa ei saa järjestää tapahtumia tai juhlia ellei siitä ole erikseen sovittu omistajan kanssa. Juhlatilaksi Aittaa vuokrataan erillisen hinnaston mukaisesti ja erillisellä sopimuksella. Yöpymisvaraus koskee vain majoitustiloja.

Alueella sijaitsee paljon yksityisiä asuntoja. Aittamajoituksen asiakkaat eivät saa käyttää piha-aluetta juhlimiseen, avotulen tekoon tai muuhunkaan häiritsevään toimintaan. Yksityisalueita ja pihoja tulee kunnioittaa ja niihin ei ole pääsyä ilman maanomistajan lupaa. 

Kotojärven Tila & Tapahtuma ei vastaa huoneistossa säilytettävistä tai sinne jätetyistä asiakkaan tavaroista.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty majoituskohteen sisätiloissa.

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan ja korvaamaan lomakohteelle tai sen
irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle.

Avainten lukittuessa sisälle huoneeseen peritään oven avauksesta 50 euron avausmaksu, yöaikaan 22 -07 avausmaksu on 80 euroa. Kadonneista avaimista asiakas on velvollinen maksamaan uusimisesta aiheutuneet kustannukset.

Mikäli majoituskohteessa on tupakoitu sisätiloissa, veloitamme puhdistuskulut asiakkaalta. Tavanomaisesta käytöstä poikkeavien likaantumisten mm. oksennus, uloste tai suuret tahrat tekstiileissä tai pintamateriaaleissa ovat vuokraajan vastuulla ja niiden poistamisen kustannus veloitetaan vuokraajalta.

Valitukset

Kaikki majoittumiseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä
niiden ilmaannuttua ja loman aikana suoraan Kotojärven Tila & Tapahtumalle osoitteeseen kotojarventila@gmail.com

Tervetuloa majoittumaan Kotojärvelle!