Juhla- ja kokoustilat

Kotojärven uniikit tilat tarjoavat erinomaiset puitteet unohtumattomille juhlahetkille ja yritystapahtumille.

Keskellä kaunista kartanon puistoa sijaitsevat vanhat, kunnostetut rakennukset tarjoavat erinomaiset puitteet etsitpä sitten isoa tai vähän pienempää juhlatilaa, rentoa kokoustilaa tai majoitusta. Yhteistä tiloissamme on wanhan ajan henki, uniikki ilmapiiri ja mieleenpainuva miljöö.


Juhlatalli

Kotojärven Kartanotalli tarjoaa tavanomaisesta poikkeavat, näyttävät puitteet isommille tapahtumille.

Kartanon Talli kohoaa komeana vehreän kukkulan juurella. Tämä 1900-luvun alkupuolella valmistunut tiilirakennus on kunnostettu vanhaa vaalien ja se tarjoaa tavanomaisesta poikkeavat, näyttävät puitteet jopa n. 100 hengen tapahtumille.

160 m2 juhlasali tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisille toteutusratkaisuille. Katso kuvagalleriastamme Tallin tapahtumien tunnelmia.

Tallin juhlasalista avautuvat pariovet jatkavat juhlatilaa kauniin kartanopuiston vehreyteen ja järvimaisemiin.

Talli on suosittu häiden viettopaikka ja sen sijainti on ihanteellinen. Kaunis Pornaisten vanha kivikirkko sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Helsingistä autoilet paikalle alle tunnissa ja pihallamme on vieraillesi runsaasti parkkitilaa. Kaunis Porvookin on vain 20 minuutin ajomatkan päässä. Alue tarjoaa myös yöpymismahdollisuuksia ja muita palveluita juhlien järjestäjälle.

Kiinnostuitko Juhlatallin tiloista? Ota yhteyttä! 

Kokoustilat

Tervetuloa kokoustamaan kauniiseen Kotojärven kartanomiljööseen. Inspiroivassa ja kauniissa ympäristössä ajatuskin juoksee ketterämmin. 

Sijaitsemme vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta ja 20 minuutin matkan päässä Järvenpäästä tai Porvoosta. Meiltä löydät inspiroivaa kokoustilaa ja maittavat kokousherkut  taitavan kumppanimme loihitimana.